Torilla rakennettiin hyppyriä perinteistä miniukkeleiden kisaa varten. Tulevana viikonloppuna on Puijolla oikeat mäkihyppykisat.  Edit. Ei ne viikonloppuna olleet vaan vasta seuraavalla viikolla!

Hiihtolomaviikko on kulumassa loppuun ja minä en ole saanut aikaiseksi mitään! En ole osannut tehdä "mitään", koska tavalliset aikataulut eivät päde. Olen kuitenkin jatkanut siivoamista ja saanut tervehtyneen vieraan kylään. Nautin siitä, että epämääräiset tavaralaatikot eivät ole lattialla. Toivottavasti niiden aika on nyt ohi.

Siivoamisen ohessa siivosin vaatekomeron ja pyykkäsin perusteellisesti. Se tarkoittaa, että kuivuvia vaatteita roikkuu kaikkialla, minne niitä vain saattoi ripustaa. Tämä on vähän riskialtista: vaatteet unohtuvat helposti paikoilleen. Saattaa käydä, kuten minulle joskus aiemmin, että teetä vieraille kaataessaan huomaa yht'äkkiä: kappas, kattolampusta roikkuu pikkuhousut Nolostunut

Terapiassa oli vuorossa tapaaminen lääkärin kanssa. Puhuimme sairasloman loppumisesta ensi syksynä ja Kelan vaatimuksista. Lääkäri ehdotti jälleen lääkityksen tarkistamista. Minä itse olen suhtkoht tyytyväinen, mutta hänen perustelunsa olivat järkeviä. Ymmärrän, etten välttämättä tajua tilaani itse. Pidän normaaleina asioita, jotka ilmeisesti eivät sitä ole. On vaikea ymmärtää, miten tällaisia asioita voisi muuttaa. Luotan kuitenkin auttajiini. Mitäpä tässä muutakaan.

Kävin muuten sosiaalitoimistossa kyselemässä tarkemmin siitä, minkä verran saa rahaa, jos joutuu menemään sairaalaan. Tilanne onkin ensimmäiseltä kolmelta kuukaudelta paljon parempi kuin aiemmin luulin. Puhelimessa asioista kysellessäni sain väärää tietoa tai ehkä ymmärsin asiat väärin. Eli kolme ensimmäistä kuukautta hoidossa olisivat mahdollisia ja pystyisin rahan puolesta kulkemaan Kuopiossakin. Tosin eilen luin lehdestä, että se osasto, jota minulle on suositeltu, on lakkautettu! Joten asiat on kai taas mietittävä uudestaan. Onneksi sairaalan kanssa ei ole mitenkään akuutti tilanne.

Tämän päivän aion olla kirjastolla ja tehdä rästihommia. Mukavaa pitkästä aikaa!