Aamuni alkoi tänään epätavallisen vauhdikkaasti. Näin unta, jossa tutkin junaradan vartta, kun äkkiä raiteet alkoivat suhista siihen malliin, että tiesin junan olevan tulossa. Hyppäsin raiteilta sivuun. Sitten näin, että raiteita olikin useita vierekkäin ja seisoin toisten kiskojen välissä. En tiennyt, mitä raidetta juna tulee, joten yritin juosta taas sivulle päin. Juna kääntyi suoraan minua kohti ja näin, että minun on heittäydyttävä ja kierittävä sen alta pois - ihan niin kuin elokuvissa - muuten en mitenkään kerkiäisi. Heittäydyin...

Ehdin juuri ja juuri uneni läpi tiedostaa, että jotain on pielessä. En saa kieriä! Mutta se oli liian myöhäistä. Jalkaan sattui ja nauroin ääneen, kun tulin kokonaan tolkkuihini ja ymmärsin makaavani lattialla peittoineni. Olin pudonnut sängystä!!

Nauraen ja päivitellen nousin ylös ja keräsin peitot takaisin sänkyyn. Roskakori oli kaatunut ja tavarat levinneet pitkin lattiaa. Puhelin oli lentänyt sängyn alle, kun olin pudonnut laturin johdon päälle. Onneksi puhelin on iskuja kestävää mallia :D  Yhtään ei nukuttanut, vaikka olikin vielä varhaista.

Eli iloista päivää vaan teillekin!