1247407846_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tällainen näky tuli vastaan eräänä päivänä. Toivottavasti ihmiset säilyivät ehjinä.

Edit.
Oikeastaan jäljellä on enää puolikas yö. Juna lähtee kohti Helsinkiä huomisaamuna klo 4.08, joten unet jäävät lyhyiksi. Ei se muuten haittaisi, mutta kun olen nukkunut jo kaksi yötä huonosti. Sitä se jännitys teettää, silloinkin, kun tuntuu, että ei tässä niin kovasti jännitä.

Voin muuten laskea jo tunteja: enää yhdeksän tuntia siihen, että täytyy/saa herätä ;-)  Hetkinen, minun pitäisi siinä tapauksessa olla jo nukkumassa: yhdeksän tuntia saattaa olla normaali yöuneni! Tavarat on pakattu, mutta kuoron paperit ovat vielä vähän sekaisin. Pitää järjestää ne ennen nukkumaan menoa.

Mitä olen tänään tehnyt? Haluatteko tietää? No hyvä, minä kerron mielelläni. Aamulla tulin selaamaan nettiä ja etsimään vinkkejä kävelyreiteistä. Sitten tarvitsin taukoa ja kävin kirpputorilla. Ostin olkalaukun (2 e) reissua varten. Tarvitsin reppua turvallisemman paikan rahoille ja sen sellaisille. Olkalaukusta tavarat myös saa esille helpommin kuin repusta. Sitten kävin kotona pakkaamassa ja nyt tulin vielä takaisin netin ääreen. En nimittäin osaa tehdä enää mitään kotona. Roskapussikin tuli tyhjennettyä ja astiat tiskattua (!) jo ajat sitten :D