Kaupungilla soi rockfestari Rockcock ja minä ihmettelen, miksi en saa korjattua edellisten kirjoitusten ulkoasua. Rivi- ja kappalevälejä ei ilmesty teksteihin millään. ???

Istuin kaupungilla puistossa pitkään ja kuuntelin suomenkielistä esiintyjää, jonka musiikista satuin tykkäämään. En liene ollut kaupungissa kovinkaan usein tänä viikonloppuna, koska en ollenkaan muistanut, kuinka kauas musiikki kuuluu. Bassojen jytke kantautuu järven yli asuinalueelleni asti! Minun talooni se ei juurikaan kuulu, sillä asun ison rakennuksen takana.

En yhtään ihmettele, että Rokkikukosta valitetaan joka vuosi yleisönosastoissa. Itse olen silti sitä mieltä, että koska aikuisille on tapahtumia vaikka kuinka paljon, ja lapsillekin joitain, myös nuoret ansaitsevat hassut pari tapahtumaansa vuosittain! Ne eivät montaa päivää kestä.

Musiikin soittamista liian kovaa en kyllä voi olla ihmettelemättä. Vaikka desibelejä pienentäisi, musiikki soisi silti kovaa. Luulisi, ettei ole mitään nautintoa musiikissa, jota kuunnelleen korvatulppien kanssa? Joskus kirkossakin olen ajatellut, että bändi tai lauluporukka kuulostaisi kauniimmalta ilman vahvistimia, jolloin etenkin laulajien äänet kuulisi paremmin.  ... 
Mutta minähän olenkin jo ihan liian vanha tällaisia juttuja ymmärtämään. Silmänisku