Salama haalistaa värejä :( Pillerilaatikkoni on aika kaunis näky nyt, kun se on täysi ja monisävyinen. Aloitin Mirtazapin-lääkkeen (en ehkä muista nimeä oikein), jonka pitäisi vielä tehostaa masennuksen hoitoa. Lääkäri antoi reseptin jo puoli vuotta sitten, mutta en ole halunnut aloittaa uutta lääkettä ennen viime päiviä. Mirtazapin on pieni, kellertävä pilleri - joka maistuu hyvälle! Se ei kyllä ole järkevä ominaisuus lääkkeelle! Jos lapsi nappaa pillerin, hän ei ainakaan maun takia sylje sitä suustaan. Ehkä lääke ei ole kovin vaarallinen?

Rasiassa on kahden viikon annos eli otan lääkkeitä kahdesti päivässä. Aloin käyttää annostelurasiaa vuosi, pari sitten, kun huomasin, etten koskaan muista, olenko jo ottanut lääkkeeni vai en.

Olen ollut tosi kärttyinen viime päivinä. Kun olen hermona, muutun kärsimättömäksi. Hävettää eilisilta: askartelimme jälleen joulukortteja ja minä kiukuttelin koko illan. Se ei todellakaan ole tapaistani (muuten kuin perheen parissa...). En vain pystynyt käyttäytymään tyynesti, en millään.