Viime aikoina on ollut niin paljon menoa, ettei ole juuri ehtinyt hengähtää. Nyt aavistuksen helpottaa. Huomenna pääsen teatteriin - kaveri tarjoaa - ja ylihuomenna koetan hankkiutua äidin luo. Siellä käyn lintutornilla ja kevättä ja lapsia katsomassa. Tiistaiaamuksi pitää  kuitenkin tulla takaisin Kuopioon. Keskiviikkoiltana on viimeiset kuoro1:n harjoitukset. Seuraavalla viikolla juhlimme vielä yhdessä. Keskiviikkoiltana pitää hankkiutua junaan tai bussiin, sillä ennen aamuneljää aion olla Mikkelissä! Lähden paikallisen lintuväen kanssa retkelle Parikkalan Siikalahdelle :))) Tällaisella retkellä ei tietenkään sada vettä. Mahtaa muuten olla nuutunut olo torstai-iltana ja perjantaina...

Loppukuusta ja ensi kuun alussa aion olla pois Kuopiosta niin paljon kuin mahdollista. On kevät, kevät, kevät!

Tänään kävimme juhlimassa projektikuoroa. Saimme kuulla, että ammattilaisväki oli kehunut konserttiamme. Omastakin ja kuoronjohtajamme mielestä pärjäsimme hyvin, paremmin kuin edellisenä iltana. Kuoronjohtajan saarna ennen konserttia siis toimi: hän sanoi, ettei välitä, kuinka onnistumme. Tehdään vain musiikkia ja nautitaan :) Me nautimme, minusta tuntui siltä.

On ollut mukava tutustua uusiin ihmisiin. Tänään mietin, että ihmisestä kertovat monet asiat. Kuoronjohtajaa tervehtiessäni oivalsin, että tätä ihmistä on aivan luontevaa halata. Ei ollut mitään epämukavuutta tai tunnetta, että näin tehdään vain muodon vuoksi. Olen kiitollinen, että saan tuntea tällaisia ihmisiä.

Kevät on mahtava asia; harrastukset vain jäävät taas tauolle. Lintuja tulee sentään joka päivä.
Uudet havaitut lajit:
58. Järripeippo, Fringilla montifringilla (2.5 Niirala)
59.  Kirjosieppo, Ficedula hypoleuca (3.5 Niirala)
60.  Räystäspääsky, Delichon urbicum (3.5 Männistö)
61.  Leppälintu, Phoenicurus phoenicurus (6.5 Niirala)