Kun eilen illalla tulin kotiin, tapasin vuokranantajani puutarhasta istumasta. 'Se on kesä, kun on kesäkuu', he tuumasivat. Niin oli, sillä ilta oli hieno. Sellainen pehmeä, jolloin ei haluaisi mennä nukkumaan ollenkaan. Onneksi tänä aamuna sai herätä ihan rauhassa.

Läksin liikenteeseen aamulla pyörällä, mutta joudun taluttamaan sen takaisin. Korjaus ei ole kunnossa. Pitää odottaa, että saan rahaa ja voin viedä pyörän tarkistettavaksi. Polkimet pitää ainakin vielä vaihtaa. Opintolainan maksuerää olisi nyt puolessa välissä kuuta... pitää miettiä, mitä sille teen. Käytin tosiaan paljon rahaa toukokuussa matkustamiseen.

Iltapäivän päätteeksi tulin ihan vain piipahtamaan Vakassa. Täällä olikin tarvetta päivystäjälle, joten jäin paikalle viimeiseksi tunniksi. Ja tulikin kiire! Joulun alla sitä palveli montaa ihmistä yhtä aikaa ja pakkasi tavaroita lahjapakettiin melkein rutiinilla. Nyt tuli hiki, kun joutui yllättäen pakkaamaan kolme virkattua enkeliä :D Mutta kivaahan se vain oli :)

Viime viikolla pakkasin kuusi pahvilaatikollista käytettyjä postimerkkejä ja vähän kortteja lähtemään Helsinkiin. Kaikki eivät olleet mahtuneet autoon, joten kaksi viedään myöhemmin. Mutta hieno määrä, eikö vain? Uusia merkkejä ja kortteja tuodaan edelleen ja keräilijät käyvät säännöllisesti. Ostin itselleni nelisenkymmentä korttia ja merkkiä eilen. Pääosa niistä lähtee eteenpäin.

Päivän päätteeksi tiskasin astiat. Vakan astiakaapissa on nyt yksi kiinalainen lautanen vähemmän kuin aamulla.