Huh huh, onpa ollut päivä. Minulla pääsivät mielilääkkeet Lyrica ja Cymbalta loppumaan vähän yllättäen juuri ennen kuun loppua. Olisin voinut ostaa lisää pankkikortilla, vetämällä tilin miinukselle, mutta kyllästytti tehdä niin... olin sitten vain syömättä lääkkeitä pari-kolme päivää. Eilen ostin jo Lyricaa, mutta Cymbaltan resepti oli kukkaron siivoamisen jälkeen unohtunut kotiin. Lyrica onneksi helpotti oloa, joka oli menossa tosi ahdistuneeksi, kovaksi ja pelottavaksi. Tänään ostin sitten Cymbaltaa ja otin heti yhden tabletin. Sain mielenkiintoisia kokemuksia.

Reilu tunti Cymbaltan oton jälkeen huomasin, että aloin vapista. Ensin en ymmärtänyt, mitä se oli, mutta sitten tajusin, että sen täytyi johtua lääkkeestä. Vapinaa oli sen verran, että näki käsien tärisevän ja kirjoittaminen muuttui hankalaksi. Hengittäminenkin oli erilaista. Vapinaa kesti jonkin aikaa, alle tunnin - ja sen jälkeen aloin hikoilla. Vettä tuli joka huokosesta niin, että puseron hartiat ja selkä tulivat aivan märiksi. Hiukset kastuivat myös. Kirjoitin ja välillä tein hintalappuja (olen Vakassa) ja ihmettelin, miten paljon ihmisestä voi tulla vettä, vaikka välillä tuntui kuin paleltaisi. Vesi tuntui valuvan kasvoilla solkenaan.

Hikoilua kesti paljon pitempään kuin vapinaa, mutta nyt on jo helpottanut. Tunnen silti oloni yhä aika omituiseksi. Huh huh, en suosittele luvattomia taukoja mielialalääkkeistä ;-)

Fiksua puuhaa tämän kaiken ohessa on ollut Vakan töiden aloittaminen. Kauppa aukeaa alle kahden viikon kuluttua, joten nyt täytyy panna toimeksi. Täytyy kirjoittaa erilaisia asioita, järjestellä ja tehdä tilauksia. Muutama oma lasku pitäisi kirjoittaa. Ennen kaikkea pitäisi järjestää vapaaehtoisille kokous ja hoitaa siihen liittyvät työt. Puhelinnumerot ym. odottavat pöydällä, mutta sitä en ole viitsinyt hoitaa, en sitten millään