10,5 vuotta
...   Lyhyeksi jäi tämä kirjoitus. Kuoron kone on jämähtänyt viime viikkojen aikana. Kuvien siirrosta on turha haaveilla.

Edit. Kuvat lisätty

 

Olen viettänyt viime viikot raivaten ja siivoten vanhalla asunnolla. Aloitin siivoamisen mahdollisen uuden vuokralaisen takia. Sitten se, mitä tein, alkoi tuntua hyvältä. Ehkä siinä oli jotain samaa kuin vuokranantajien ajatuksissa, kun he vuosia sitten saivat tietää purku-uhasta. He olivat juuri ostaneet taloon ulkomaalit ja päättivät lopulta toteuttaa maalauksen kuten olivat suunnitelleet. "Lähdetään saappaat jalassa", he totesivat. Minäkin halusin lähteä saappaat jalassa ja toisaalta tehdä viimeisen, sydämestä tulevan palveluksen rakkaalle kodille. Kattoa lukuun ottamatta jynssäsin sen ylhäältä alas. Aikaa meni, mutta ei se mitään.

Porraskäytävä ei enää kuulunut minun hoitooni.

Sitten oli enää viimeisten tavaroiden vienti Loukkuun. Pyörä. jossa on tavaratelineellä kori, kuljettaa ihmeen paljon tavaraa. Kaupassa myytävät kuitukassit ovat myös tosi hyviä kamojen kuskaamiseen. Ajaminen onnistui vielä, kun kävi istumaan mopin alle. Moppi oli kostea ja viilensi hyvin päätä helteisenä päivänä.

 

 

 

 

 

 

Ha ha, vitsi vitsi!