Tapahtunut:

Tänään vein paljon postia postiin. Sitten menin terapiakurssille. Kahviossa istuin risalle tuolille ja putosin selälleni lattialle, kun se hajosi altani :o  Ehdin ajatella, että päätä olisi syytä suojata. Lasku oli kuitenkin pehmeä ja homma meni hämmästelyksi ja nauruksi. Onneksi silloin syömässä vain muutama ihminen :D

Illalla oli lähetysväen kokous ja suunnittelimme tulevia. Ideat lentelivät.

Maanantaina.. Kävin tarkistuttamassa silmäni.. ja askartelukaupassa. Ja hoidin monta asiaa, mutten nyt muista, mitä. Siivosin. Kävin auttamassa serkkua samassa hommassa. Kävin verikokeessa, jossa tarkistetaan, onko lisätty kilpirauhaslääkitys laittanut hormoniarvot kohdalleen.

Sunnuntaina kirkolla oli lähetin tulojuhla, kirkkokahvit ja pääsiäisohjelmaa. Askartelin tipun, joka unohtui kirkolle. Jäi koristeeksi kahvipöytään. Vein lisää tavaraa lähetyksen kirppispaikalle.

Lauantaina oli kuoro2:n harjoituspäivä. Ihanat, tiukat ja hyödylliset harjoitukset! Väsähdin totaalisesti lopussa ja toivoin vain pääseväni kotiin.

Perjantaina kävin neulekerhossa ja innostuin virkkaamaan pipoja, Pietarin katulapsipeittojen lisäksi osa porukasta tekee sytomyssyjä.