Tanakin aamuna, torstaina (... niin, sen taytyy olla torstai, koska eilen olin tilkkupiirissa ja se on keskiviikkoisin...), ajoin bussilla Suomelaan. Olisi ollut luontopiirilaisten retki, mutta satoi vetta, joten kavelimme vain vahan puutarhassa. Se oli taynna ruukkukukkia, jotka kasvoivat maassa, olivat valtavan kokoisia ja tekivat kukkia. Rahapuukin osaa kukkia, tiesitkos?

Koska luontoretkea ei ollut, menin Suomelan kasityopiiriin. Menin reippaasti isoon poytaan istumaan, kun siina oli vapaa paikka. Ihmiset neuloivat, virkkasivat, ompelivat ja tekivat hopeatoita salin toisella puolella. On tosi kiva katsella toisten toita. Minulla on mukana pehmoleluvirkkauksia.

SANY1128.jpg

Tassa viela tilkkupiirilaisten nayttelya. Aiheena oli Puu.

Kasityopiirin paattyessa alkoi sopivasti Sofia-opiston neulekerho kahvila Baristassa. Sinnekin hurautin bussilla. Perilla ahtauduin sarven syotyani sisalle toisten joukkoon ja heti loytyi lisaa tuttuja. Oli tosi kiva nahda heita. Nyt porukka virkkasi ja neuloi. Kuulemma projektina on omien juttujen lisaksi sytomyssyt ja neuleet pakolaisille. Heitakin taalla on. Jossain.

Entas sitten? Sitten tulin tanne. Satoi edelleen, joten paatin laittaa edes joitakin kuvia nettiin. Kello on puoli viisi ja ilma vahan kirkastumaan pain. Lahden kavelemaan hotellille rantakatua. Matkaa lienee nelisen kilometria. Mita aion huomenna? En tieda. Adios!