Tiistaisin ja lauantaisin lautta seilaa Fugen ja Benalmadenan valia. Laksin katsomaan, kulkisiko se lauantaina 20.2, vaikka osasin kylla epailla. Ei kulkenut. Tuuli oli kovaa ja rannalla oli paljon lainelautailijoita. Siella oli paljon myos ihmisia ulkoilemassa. Paikallisetkin kuvasivat aaltoja. Mina mietin vahan aikaa ja paatin lahtea Benalmadenaan. Siella paasisi varmasti merelle.

Benalmadenassa satama vilisi ihmisia. Merelle olisi paassyt monellakin aluksella: niita oli tullut lisaa sitten viime vuoden. Katamaraani teki delfiiniristeilya, mutta hintoja katsottuani paatin valita purjelaivan. Odotin ja odotin. Lopulta soitin kyltissa olevaan numeroon. Laiva ei risteillytkaan lauantaisin. Ei, vaikka kyltissa luki "joka paiva"! Mietin taas vahan aikaa ja paatin tulla takaisin toisena paivana. Tanaan olisi ollut mahtavat aallot ja upeaa keinumista!

SANY1161.jpg

Hotellimme Fuengirola Beach (ruskea kivirakennus keskella) Fuengirola-joen varressa

Lopun paivaa vietin Fugen rannalla, kunnes tuli ilta ja oli aika lahtea tapaamaan kaveria. Menimme kolmistaan hanen hotelliinsa ja sitten syomaan.