Aamulla menin ekaksi parvekkeelle ja katselin, kuinka aurinko nousi meresta. Se tapahtui niin nopeasti, etta naki auringon "liikkuvan". Sitten menin hotellin aulan tietokoneelle ja siirsin tayttyneilta kameran muistikorteilta kuvat muistitikulle. Sit bussilla L1 Suomelaan kasityokerhoon. Viimeistelin virkkaamiani leluja ja lupasin ne sunnuntain kasityonayttelyyn. Lupauduin myos kahvinkaatajaksi.

Hyvissa ajoin poistuminen ja L1:lla Los Bolichesiin kahvila Baristaan, jossa neulekerho kokoontui. Ensi viikolla en enaa paasekaan mukaan. Jatkoin lelujen viimeistelya ja juttelin ihmisten kanssa. Mukaan tuli espanjalainen nainen, joka nylpasi. Hanella oli mukanaan helposti kuljetettava... nyplayskone, jolla sai tehtya pitkaa pitsia. Oli oikein mukavaa. Tilasin teen ja voisarven marmeladilla.

Sitten tulinkin tahan nettikahvilaan. Kohta lahden kavelemaan rantakatua hotellille. Siella pyykkaan ja maksan laskuja. Sitten ikavoin minulle rakkaita toisten lapsia ja nukahdan autojen meteliin ja kaskaiden lauluun.

Huomenna... hmm, ei minulla olekaan huomiseksi mitaan erityista viela. Siina tapauksessa on jalleen merenrantapaiva. Aamulla voisin kayda elaintarhassa teella. Lauantaina lahdemme porukalla Marbellaan, toiseen lahikaupunkiin, jossa on ihana vanhakaupunki. Tai sitten emme lahde, jolloin kipitan taas lautalle. Sunnuntaina on Suomelan kasityonayttely ja jumalanpalvelus. Maanantaina tulee vieraita, joiden kanssa lennamme aikanaan yhdessa Suomeen. Jossa ei ole enaa lunta, vaan ne ovat sulaneet... koska mina en enaa muista, millaista lumi on.