Tulin tänään kotiin oltuani poissa kokonaisen viikon. Nauratti, kun pääsin omalle ovelleni: sen edessä oli postiVUORI! Jee :)))

Minulle oli tullut iso kasa postcrossing- ja RR-kortteja ja Kelastakin neljä-viisi kirjettä. Olivat tehneet kiireisenä päätöksen kansaneläkkeestä ja asumistuesta (se oli todella nopeaa, vau!). Myös päätös työhönvalmennuksesta oli tehty ja päätös oli myönteinen ja kestoltaan 120 päivää. Sehän on siis... puoli vuotta tuosta noin vaan! Mukana oli lomake, jolla haetaan ylläpitokorvauksia ja kuntoutusrahaa. Kuntoutusrahaa, mikä sekin nyt on?! Minähän saan jo eläkettä... Pitää huomenna kysyä neuvoja terapeutilta, sillä minulla ei ole haisuakaan, mitä seuraavaksi pitäisi tehdä! Paitsi tietysti ilmoittaa "työpaikkaan". Vakka aukeaakin vasta syyskuun loppupuolella, joten heti ensi viikolla eivät työtkään ala.

Oli tullut myös kirjakerhojen lehtiä ja kokouskutsu ja kirje kuoron uudelta johtajalta. Kuoro alkaa ensi viikolla. Kokouskutsu vihjaa, että kesälomat ovat tosissaan ohi ja toiminnat alkamassa. Saa nähdä, kuinka kauan menee aikaa, että taas tottuu menevään elämään. Juuri nyt laiskottaa! Olen ehtinyt tottua hiljaisuuteeni.

Täytyypä laatia toimintasuunnitelma. Hoidettavat asiat:

- kuoron asiat järjestykseen ensi viikoksi. Ensimmäinen johtokunnan kokous on pidettävä heti, sillä haluan Saksan matkaan liittyvät asiat on valmiiksi.
- raha-asiat selviksi eli huomenna kaikki paperit ja laskin mukaan ja kirjastolle!
- työhönvalmennus-asia etenemään, yhteys Vakkaan
- ensi lauantain "Vakka torilla" -asia hoitoon
- lauantaiksi myyntiin laitettavat asiat valmiiksi
- leimakuvavaihdon kuori postiin!
- viimeiset Elokuu RR -kortit postiin!