Hiki lienee kaikilla muillakin, joten ei siitä sen enempää. Paitsi, että torin mittari näytti + 33. En muista, että se näyttäisi sitä usein. Kävin kampaajalla ja ihmiset olivat liikkeellä yhtä paljon kuin yleensäkin lomalla. Tori vain on tympeä nyt, kun se on kaivettu auki.

Eilen oli mukava päivä. Kävin kaverini seurana erään koirankasvattajan luona. Sain tehdä tuttavuutta mm. italianvinttikoirien kanssa, joilla oli pentujakin. Söpöä :) Isot venäjänvinttikoirat sen sijaan olivat vähän pelottavia.

Kasvattaja sattui asumaan kotiseudullani, joten pääsin käymään myös veljeäni tapaamassa. Nappu 3v oli mummom luona ja sain leikkiä pari tuntia kaksosten kanssa. He vaikuttivat iloisilta minut nähdessään ja kun olimme vähän syöneet. läksimme ulos uima-altaalle. Tytöt olivat innoissaan, kun pääsivät taas löträämään veden kanssa. Kuulemma veden heittely olisi pitänyt kieltää, mutta sitä en onneksi tiennyt :) Kaksoset saivat minutkin märäksi ja olivat siitä riemuissaan :D

Hiekkalaatikolla käynnin jälkeen he olivatkin taas pesun tarpeessa ja sitten koitti päiväuniaika ja läksin ulos. Bongasin navetalta lintupoikueita, esim. pikkuvarpuset, ja kirjoitin kaiken ahkerana muistiin. Varpuset, pikkuvarpuset, keltasirkut ja metsäjänis napsivat jauhopuolelta jyviä ja lokit ja västäräkit hyönteisiä lietelantalasta.

Illaksi ajoimme kotiin.

Tänä aamuna yritin päättää, mitä tekisin tämän viikon. Kasviretkiä ei oikein jaksa tehdä näin kuumassa. Havaintoja voisi mennä laittamaan kirjastossa Hatikkaan, mutta se on niin sisällä istumista... Ehtii sen myöhemminkin. Kolmas vaihtoehto oli tulla Vakkaan ja aloittaa raivaukset ym. joita halusin rauhalliseen kesäaikaan tehdä. Valitsin kolmannen vaihtoehdon. Olen saanut järjesteltyä korttitelineen ja laitettua siihen muutamia informoivia lappuja. Illalla pitää vielä käydä kastelemassa kaverin kukat.