Kaikki hyvin ja aurinkokin paistaa. Olin tanaan neulekerhossa, jossa tehtiin neulegraffiteja. Bussi elaintarhalle lahtee tuosta vastapaata pian, joten siksi kiire.

Eilen kavin Benalmadenassa, naapurikaupungisssa, ja sen akvaariossa. Meressa nain rapuja: pari kammenenkokoista ja yhden jattilaismaisen! Se oli varmaan puolimetrinen. Edellisena paivana... oli sunnuntai ja olin kirkossa seka tapasin eraan kuopiolaisen rouvan, jonka kanssa olimme sopineet tapaavamme taalla. Ennen illan jumalanpalvelusta kavin Mijasissa, pikku kylassa, joka on kokonaan valkoinen. Se sijaitsee vuorilla ja nakymat ovat mahtavat.

Ja lauantaina olin apuna koiratarhalla ja kavelytin koiria. Siita myohemmin lisaa. Huomenna menemme Torremolinokseen, joka on myos naita rannikkokaupunkeja ja perjantaina isommalla porukalla Rondaan, joka sijaitsee kauempana vuoristossa. Sinne on melkein kahden tunnin bussimatka. Ronda sijaitsee rotkon reunalla ja on Unescon maailmanperintokohde. Valissa on torstai, jonka saastan kasitoille. On kaksikin neulekerhoa.

Lauantaina taalla on jokaviikkoinen ulkokirppis, joka on aivan valtava. Sunnuntaina menen varmaan johonkin jumalanpalvelukseen, ellei jokin retki ole pakko tehda juuri silloin.

Halit kaikille, etenkin teille kolmelle pikku likalle :)